Az Apple az új iPad Pro segítségével újra nekifut Surface elleni harcnak

2017. június 06.
3.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ahogy azt korábban jósolták, az Apple az idei WWDC alkalmával bemutatta a következő generációs iPad Pro-t, amely kicsit nagyobb mint az előd, de a cég egyértelmű szándéka az újdonsággal, hogy megtörje a Microsoft Surface hegemóniáját a 2in1 piacon.

Az Apple a 9,7 colos elődhöz képest növelt a kijelző méretén, így az iPhone után az iPad is növekedésnek indult, ám, a dimenzionális adatok nem változtak, hiszen egy ugyanakkora házba került egy nagyobb panel, amire természetesen a káva keskenyítése adott lehetőséget.

Stílszerűen úgy promózta a terméket a cupertinoi vállalat, hogy a világ legjobb kijelzőjével megáldott eszköz, amit aztán igyekezett kicsit specifikusan is bemutatni. A megújult iPad 10, 1 colos panelje 120Hz-es frekvenciával dolgozik, ami mellett 600 nites fényerőt tudhat magáénak.

A fentiekkel már próbáltak utalni a Surface-re, amit aztán a következő mondattal egyértelműsítettek. Az A10X SoC-kel dolgozó iPad a legtöbb PC alapú megoldásnál gyorsabb és erősebb, ami alól a felső kategóriás 2in1-ok sem jelentek kivételt. Tény, hogy impresszív eszközről beszélünk, amit a lenti videó is tanúsít, ám mindig nehéz témakör az iOS/macOS és az egyéb platformok ilyen fokú összehasonlítása.

Nézd nagyban ezt a videót!

Ha érdekel a többi Apple újdonság is, ne hagyd ki beszámolónkat: Apple WWDC17 beszámoló
3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Egyrészt rohadt jó a reklám másrészt igen durva cucc lesz ez az új ios-szel!

válasz erre

technomancer

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Komoly kis tabelt lett ez megint. De az ára uhhhh!!!

válasz erre

Harder

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Kezd valódi opció lenni a tablet egy laptop mellett / helyett...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink