Az Apple 2020-tól évente két iPhone modellel rukkolhat majd elő

2019. december 03.
4.8581
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem kizárt, hogy az Apple jövőre végre módosít eddigi üzleti stratégiáján, a JP Morgan elemzői szerint ugyanis 2020-tól évente két iPhone modellel is előrukkolhat a vállalat, ami igencsak logikus lépés lenne a nagy riválisokhoz mérten.

A gyártók többsége ugyanis évente többször is piacra dob újabb modelleket, azonban az Apple kapcsán bevett gyakorlat, hogy egy évben csak egy alkalommal hozakodnak elő generációváltással az iPhone kapcsán, ami korábban még elegendő volt, de a technológia mára annyira felgyorsult, hogy az elemzők szerint a csapat ezzel nem tudja tartani a lépést a többi gyártóval szemben.

Az évi egy megjelenést így kettőre bonthatja 2020-tól az Apple, azaz hathavonta rukkolhatnak majd elő újabb készülékekkel. Kíváncsian várjuk, hogy az elemzők elképzeléseit mikor, és milyen formában ülteti át a gyakorlatba a cupertinói óriás!
4 hozzászólás

rDAVE

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem hiszem, hogy sokan vágynak erre. Inkább legyen iPhone SE gyakrabban, elég sok idő eltelt az első óta. Így akár meglehetne az évi két iPhone is.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ha ezt meglépik, engem ott veszített el az Apple. Hajlandó vagyok minden évben egyszer fizetni SOKAT, hogy a csúcskészüléket birtokoljam, félévente erre nem leszek hajlandó.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ezt nagyon nehezen tudom elképzelni.

válasz erre

mateszkusz

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kíváncsi leszek, hogy lesz-e belőle valami vagy csak kellett valamit írnia az elemzőkni

válasz erre