Az Android Q átállhat a sötét oldalra

2019. január 08.
3.6841
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google már többször közzétette, hogy az okostelefonok alatt alkalmazott Dark Mode jó hatással van azok üzemidejére, egy friss kommentszekcióban pedig a keresőóriás egyik fejlesztője árulta el, hogy a következő Android generációban sztenderd lehet a sötét téma.

Mi is írtunk már róla, hogy a Google demonstrálta a fent vázolt tényt egy saját eseményén, most azonban az Android Police lelt rá egy bejegyzésre, amely a Chromium bugkövetőjében volt fellelhető, ott pedig egy fejlesztő leírta, hogy fentről már engedélyt is kaptak a rendszerszintű sötétítésre.

A Dark Mode (Sötét mód) egy elfogadott Q-funkció. A Q csapat biztosítva szeretne lenni arról, hogy minden előretelepített app natívan támogatja. Ennek érdekben szükségünk van az összes olyan UI elemre, amit át kell szabni 2019 májusáig.

Továbbá az is felfedezhető volt, hogy a rendszerbeállításokon belül, a kijelző megjelenítés lehetőségei közt találjuk majd az új funkciót, amit a pár hónapon belül elérhető Android Q bétában majd tesztelhetünk is.
4 hozzászólás

TEchie

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ideje!

válasz erre

Eltohn

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

iOS is megkapja idén szerintem.

válasz erre

Hentes

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Aksit gyártani drága, ki kell dolgozni az alternatív megoldást.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem csak a kijelzőnek tesz jót, a szemünknek is.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink