Az Android P hozhatja el a valódi gesztusvezérlést

2018. április 15.
3.6331
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google már javában fejleszti a következő generációs Androidot, sőt már developer preview is elérhető, de a valódi funkciólista még nem teljes, amelynek ékes bizonyítéka a most felbukkant gesztusvezérlés.

A 9to5Google oldalán bukkant fel az alábbi screenshot, ami eredetileg egy Android Developers Blog bejegyzésben jelent meg, ezt a képet azonban a Google a publikálás után kicserélte.

Az alábbi kép tanúsága szerint a keresőóriás már javában teszteli az Android P egyik leginnovatívabb megoldását, ami nagyon hasonít arra, amit az Apple iPhone X esetében már láthattunk. Ennek megfelelően a cég átszabta a navigációs bárt, amely a press funkció helyett a gesture tulajdonságot hordozza már magában, így próbálják meg implementálni az Apple-nél látott gesztusvezérlést.

Az Android P hozhatja el a valódi gesztusvezérlést - 2. kép

A fotón látható az alulról suhintáshoz használt jelölés - a döntés hátterében az iPhone felhasználók által történt pozitív fogadtatás állhat, valamint az, hogy a két rivális platformról, időről időre igyekszik egymást másolni, most épp az Android a soros.
4 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 2 hete

Egyszerűsödik a dolog, ez jó.

válasz erre

marco

3 hónapja, 2 hete

Ejj hogy mennyire megelőzte a korát a BlackBerry 10...

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 2 hete

Egyértelműen ez most a mobilplatformok új útja. Nem csoda hogy nyúlják.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 2 hete

Újabb másolás...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink