Az Android O lesz a OnePlus 3-as széria végállomása

2017. augusztus 13.
3.7631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Android viszonylag nagy szabadságot biztosít a készülékgyártók és a felhasználók számára, viszont a rendszer frissességével már hosszú évek óta óriási problémák vannak, hiszen hiába fejleszti azt folyamatosan a Google, ha nem új mobilt veszünk, akkor hónapokkal később jutunk csak hozzá az új funkciókhoz.

A komolyabb modellek esetében még csak-csak megy valahogy ez a frissítés és legalább 1-2 generációt elérhetővé tesznek a készülékgyártók, melyről általában előre tájékoztatnak minket.

Nemrég a OnePlus is így tett, hiszen az előző generációval kapcsolatban mondták el a terveiket. Kiderült ugyanis, hogy a OnePlus 3 és OnePlus 3T modellek számára a hamarosan érkező Android O lesz az utolsó nagy frissítés, utána már csak biztonsági frissítések és esetleges hibajavítások érkeznek a két modellre.
3 hozzászólás

PixelHero

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Imádom az OP3-mam, nem sok mindenre cserélném le, de ez még kicsit engem is elszomorít. szomorú smiley
A kérdés most tehát számomra az lesz, hogy egy következő generációs OP, amire elég nagy az esély, vagy az iPhone 8 lesz választott. Előbbire nem sokat kell már várni, így hamar egy személyes lehet majd a verseny röhögő smiley

válasz erre

technomancer

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nem vagyok meglepve. Nőnek, kezdenek multivá válni.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 2 hónapja és 11 napja

Várható volt hogy ők sem lesznek másabbak a többieknél.

válasz erre