Az Android felhasználókat nem zavarja az iPhone jack hiánya

2017. augusztus 04.
3.2411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A soha véget nem érő iPhone 7 jack dugo saga újabb fejleményt hozott, ugyanis a legfrissebb fejlemény szerint az Android felhasználókat nem zavarja, hogy az adott mobilon van vagy éppen nincs 3,5 mm-es csatlakozás.

A Yahoo Finance kérdezett több ezer embert, mind Android, mind pedig iOS frontról, és az előbbi tábor 73%-a azt nyilatkozta, hogy ha az Apple platformjára kellene váltani, akkor abszolút nem zavarná őket, hogy az adott készülék nem rendelkezik 3,5 mm-es csatlakozással.

Ezzel szemben az iPhone tulajok 71%-a azt mondta, hogy rossz döntés volna mindez, azaz, hogy az ellenkező tábor így vélekedik, mert nekik igen nagy hiányt jelent még akkor is, ha az esetek 40%-ban megtanultak együttélni ezzel.

A következő és utolsó kérdéskör a régebbi iPhone tulajok felé irányult, hogy a frissebb modellre való áttérést befolyásolja-e a fenti dolog. Nem túl meglepő, hogy a válasz igen volt, azaz, hogy a legtöbbjük emiatt nem hajlandó megvásárolni a legújabb iPhone-t.
5 hozzászólás

mrG

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Állítólag az iphone azért vezette ki a kisjackes aljzatot, hogy könnyebben tudják vízállóvá tenni a telót.
Nem igazán értem, ha fürdök, azt nem telefonnal teszem, mint ahogy a normál órámmal sem fogok búvárkodni. Nem arra lett kitalálva, erre megvannak a célkütyük mosolygó smiley

De ha most lenne időm elmenni valami hűvös mediterrán tengerparta csobbani egyet beáldoznám röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Jó nekik, én nem adnám oda. Minden fülhallgatóm, fejhallgatóm és hangfalam jackkel van ellátva. Nem látom logikusnak, hogy anélkül telefont vegyek. Talán ha ezek tönkremennek és másfajtát veszek, de addig nem.

válasz erre

technomancer

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Mondjuk ezt nem gondoltam volna! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Sosem használtam a jack dugót, legalábbis az elmúlt 6-7 évben. Nem értem a rinyát érte.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Persze hogy nekik nem okozna gondot, mert nem tőlük vették el! röhögő smiley Akkor éreznék igazán hogy nincs amikor valóban napi szinten felmerül hogy kéne...

válasz erre