Az Androgeek

2014. március 11.
9091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Tisztelt Olvasók, Követők, Barátok.

Nem szoktunk személyes bejegyzéseket írni az oldalon, de most az egyszer kivételt teszünk.

Az oldal változásokon megy keresztül, ezért is tapasztalható az inaktivitás. De mielőtt széleskörű felvilágosítással szolgálnék, kicsit tekintsünk vissza.

Az Androgeekről:

Az oldal 2013 augusztusában alakult azzal a céllal, hogy valós informatikai hírekkel, tesztekkel és leírásokkal örvendeztesse meg az olvasókat. Mellette a másik fő profilunk, hogy bárki írhasson cikket, így megmutatva a tehetségét ebben a "szakmában". Nagyon fontosnak tartjuk, hogy reklámmentesen olvassunk híreket. Sajnos a mai média "jeles" tagjairól ez már nem mondható el.  Az utóbbi pár hónapban sokan csatlakoztak hozzánk, de sokan itt is hagytak minket magánéleti problémára hivatkozva. A szerkesztőségünkben van pár olyan ember, aki valószínűleg innen megy "nyugdíjba", de vannak páran akik folyamatosan cserélődnek.

Az oldal 2014 március 4-én új szerverre költözött, mert rengeteg probléma adódott a régivel. Sajnos ezekkel számolni kell, de nagyszerű barátunknak köszönhetően (Jani) a probléma hamar megoldódott.

Aloldalak:

A következő pár hónapban 2 új aloldallal fog bővülni az Androgeek. Az egyiken csak filmek, sorozatok, trailerek, feliratok és bemutatók lesznek. A másikon pedig csak játékkal kapcsolatos információk. Erre azért van szükség, hogy ne keverjük nagyon a jelenlegi irányzatot. Fontos, hogy az új oldalak számára, nem fogunk új közösségi profilokat létrehozni. Természetesen a reklám és bannermentességet megőrizzük, hogy mindenki nyugodtan és tiszta körülmények között olvashasson.

Végszó:

Mivel nem tartozunk senkihez és sehova, így bátran írhatunk ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket. Úgy gondoltuk, hogy szükséges tájékoztatni az olvasókat arról, hogy mi történik a háttérben. Szeretnénk megköszönni mindenkinek aki csak egy megosztással is hozzájárult az oldal sikeréhez. Reméljük a jövőben is hasonló eredményeket érhetünk el. Az oldalak debütálásáról és bemutatásáról cikkben fogunk minden Kedves Olvasót felvilágosítani.
nincs még hozzászólás