Az amerikaiak nemhogy nem várják, nem is nagyon tudják, mi az 5G

2018. október 16.
3.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes felmérést hozott nyilvánosságra a RepeaterStore, akik valamivel több mint ezer véletlenszerűen kiválasztott amerikai állampolgárnál érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy van-e fogalmuk az 5G érkezéséről.

Bár a mintavételt nem neveznénk éppen túl reprezentatívnak, ellenben a felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 60 százalékának fogalma sem volt arról, hogy mi fán terem az 5G, illetve hogy az amerikai szolgáltatók sokkal gyorsabb mobilinternet bevezetésére készülnek.

A válaszadóknak alig 20 százaléka volt tisztában azzal, hogy jön az 5G és egyáltalán mi is az, a maradék viszont csak hallott róla, de nem igazán ismerte a pontos részleteket. Meglepetés azonban, hogy a teljes válaszolók közel 40 százalékát egyáltalán nem is érdekli, mi az 5G és miért lesz neki jobb attól, sőt rengetegen úgy vélték, ez megint csak az egyik szolgáltató agresszív reklámkampánya, ami jól megmutatja, hogy mekkora a sötétség odakint (is).
RepeaterStore, akik valamivel több mint ezer véletlenszerűen kiválasztott amerikai állampolgárnál érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy van-e fogalmuk az 5G érkezéséről.'>
3 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Szerintem nálunk se nagyon tudják, de nincs is ezzel baj. Az embereknek az a lényeg hogy működjenek a cuccok és annyi.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 24 napja

Amerika...no komment.

válasz erre

login_password

5 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nem kell nagyon tudnia az embernek h mi az az 5g. Szóval nem meglepő az adat.

válasz erre