Az AMD határozottan örül a bányászőrületnek, 30 százalékos növekedést várnak a negyedévben

2018. február 01.
1.9871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miközben az Nvidia tragikusan fogja fel a bányászőrületet, és nemrégiben arra szólította fel a kereskedőket, hogy inkább a gamereknek adják grafikus kártyáikat, az AMD ügyvezetője pár órával ezelőtt arról beszélt, hogy mennyire örül a kriptobányászat fellendülésének.

Lisa Su, az AMD egyik első embere a pénzügyi jelentésük után tartott befektetői eseményen beszélt arról, hogy a bányászoknak hála jelentős bevételnövekedésre számítanak a negyedévben, ezáltal számításaik szerint legalább 30 százalékkal emelkedhet meg az árbevételük, hiszen grafikus kártyáikkal nagy hatékonysággal lehet szinte bármilyen kriptopénzt bányászni.

Lisa a befektetőknek elmondta, hogy az AMD által használt x86-os architektúra sokkal biztonságosabb a Spectre és a Meltdown sebezhetőséggel szemben, mint az Intel megoldása, de nemsokára teljesen kiküszöbölik a bajt, hiszen még az idén elkészülhetnek az első 7nm-es gyártástechnológiával készült lapkák a Zen 2 és a Vega termékekhez, melyek a mikrokódok szintén javítják a kérdéses sérülékenységeket.
inkább a gamereknek adják grafikus kártyáikat, az AMD ügyvezetője pár órával ezelőtt arról beszélt, hogy mennyire örül a kriptobányászat fellendülésének.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Elég szomorú hogy ők tapsolnak egy ilyen rohadt nagy baromságnak.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Bravó AMD. wtf smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Döntött a pénz, hátat fordítanak a gamereknek. Hát majd azok is hátat fordítanak nekik.

válasz erre