Az Amazon alkalmazottjai még pisilni sem mernek kimenni, nehogy kirúgják őket

2018. április 23.
3.4811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sokan vágynak arra, hogy külföldön dolgozzanak, azonban odakint sincs mindig kolbászból a kerítés, amit mi sem bizonyít jobban más, mint James Bloodworth legújabb tényfeltáró riportja, aki az Amazon munkakörülményeinek ment egy kicsit utána.

A The Daily Dot újságírója a Staffordshire-ban megtalálható raktár munkatársait kérdezte ki névtelenül, akik nyugati színvonal helyett inkább arról beszéltek, hogy embertelen körülmények között kell dolgozniuk a vállalatnál, lévén a szalagoktól legalább 400 méterre helyezték el a mellékhelyiségeket, amivel alapvetően nem lenne semmi gond, de azzal sokkal inkább, hogy senki nem mer kikéredzkedni, ha rájön a szükség.

A csapatvezetők ugyanis annyira szigorúan irányítják a munkásokat, hogy nem szívesen engedik ki őket WC-re, mert bár emiatt nem rúgnak ki senkit, de ha leépítés van, a gyakori toalettlátogatók az elsők között vannak, így attól félve, hogy elveszítik a munkahelyüket, sokan inkább visszatartják a vizeletüket, vagy műanyagflakonokba pisilnek, ha tudnak.

A lap idézte az Organise felmérését is, mely szerint az Amazonnál dolgozók háromnegyede nem használja a mellékhelyiséget azért, hogy ne romoljon a teljesítménye. Ez volt az a kutatás, ami Jamest tényfeltárásra késztette, és riportja bebizonyította, hogy a statisztika egyáltalán nem eltúlzott, még ha ezt az Amazon tagadja is.
3 hozzászólás

KalandMester

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

pERSZE, HOGY NINCS RABSZOLGASÁG MANAPSÁG, ÁÁÁÁÁ DEHOGYIS VAN

válasz erre

inkognito

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ha valóban ilyen körülmények vannak, akkor nagyon egyszerű jelenteni kell a hatóságoknak, hogy kezdjék el vizsgálni. Én biztosan nem dolgoznék ilyen helyen.

válasz erre

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

Azért vannak kemény melóhelyek nem mondom. Nem hittem volna hogy az Amazon ilyen. meglepett smiley

válasz erre