Az Acer Spin 7 5G már a Snapdragon 8XC2 lapkakészletre épül

2020. szeptember 04.
32.9991
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem sokáig habozott az Acer, hogy bejelentse első olyan laptopját, melyet a Qualcomm legújabb, második generációt képviselő Snapdragon 8XC lapkakészletére építenek fel, aminek jóvoltából egy Windows 10 2-in-1 masina lesz a végeredmény.
 

Nem mellesleg az Acer első ilyen termékéről van szó, mely ARM-alapú chipsetet alkalmaz, ami az LTE mellett már teljes mellszélességgel támogatja az 5G kapcsolatokat - az mmWave és a sub-6GHz egyaránt ott a listán -, méghozzá a Qualcomm Squistic zajszűrős megoldással egyetemben, 360 fokban hajlítható zsanérjának hála laptopként és táblagépként egyaránt helytálló kialakítás társaságában.

Az eszköz egy 14 hüvelykes IPS LCD kijelzőre épül, házát pedig magnézium-alumínium ötvözetre építették fel, alig 15,9 milliméteres vastagsága - vagy inkább vékonysága - pedig kifejezetten elegánssá teszi az eszközt. Sajnos bővebb részleteket az Acer Spin 7 kapcsán egyelőre nem tudtunk még, de az Acer az év végéig ígérte a formális bejelentést, mely magába foglalja majd a pontos specifikációkat is.
3 hozzászólás

Hentes

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Azt hittem már nem próbálkozik senki a mobilprocik laptopba rakásával.

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kiváncsi leszek milyen teljesítményt nyújt majd, mi és hogy fut rajta, satöbbi.

válasz erre

muki

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

De fura hogy mobilchip van benne.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink