Az Acer bemutatta a TravelMate X5 notebookot

2019. március 15.
6.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Acer a mai nap során bejelentette a főként professzionális felhasználást célzó TravelMate X514-51 szériát, amely esetében természetesen ismét odafigyeltek a strapabírás és az erős komponensek együttesére.

A TravelMate X5 ugyanis akár négyszer olyan jól bírja a gyűrődést, mint az alumínium borítású darabok, köszönhetően a magnézium-lítium és magnézium-alumínium ötvözetű burkolatnak, de a notebook súlya ennek nem látja kárát, lévén a maga 980 grammjával és 14,99 milliméter vékonyságával a készülék bőven a hordozható kategóriába esik.

Egy töltéssel 10 órányi üzemidőt bír az aksi, maga a gép pedig 8. generációs Intel Core i7-tel lett feldobva, amely 16 GB RAM-mal és akár 512 GB-os SSD-kkel is konfigurálható. A kristálytiszta képet mutató IPS kijelző egy 14 colos, full HD darab, a keret pedig mindössze 9,2 milliméter széles. Van Skype for Business támogatás is, illetve egy integrált 720p-s kamera is ott figyel a terméken.

Természetesen van USB-C aljzat is, illetve a manapság egyre trendibb beépített ujjlenyomatolvasó sem maradhatott ki, az meg már tényleg csak hab a tortán, hogy könnyedén bővíthető is a kütyü, tekintve, hogy mindössze 11 csavart kell ehhez a notebook aljáról eltávolítanunk, és máris hozzáférünk a komponensekhez, no meg a TPM 2.0 biztosítja az ipari szintű biztonságot. Árcéduláról egyelőre nincs információ.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Megbízható strapabíró gépek. Magamnak már nem vennék, nagyon ultrabook függő lettem, de melóhelyen imádjuk őket.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Kemény cucc lehet!

válasz erre

Gólem

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Még mindig jól meg van pakolva portokkal.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink