Az Acer bejelentette 1 kilónál is könnyebb hordozható számítógépét

2018. május 28.
3.5731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bemutatta legújabb noteszgépét az Acer, mely Swift 5 név alatt elsődlegesen súlyával hívja fel magára a figyelmet, hiszen hiába került bele 15 hüvelykes full HD IPS érintőképernyő, az eszköz kevesebb mint 1 kilogrammos súllyal büszkélkedhet.

A noteszgép mindezt leginkább annak köszönheti, hogy az Acer Swift 5 rengeteg újgenerációs alapanyagból készült, ezáltal ultrakönnyű magnézium-lítium ötvözetből van a borítása, de a merevítések is erős, ámde nagyon könnyed magnézium-alumíniumból kerültek kialakításra.

A hardver tekintetében az Acer Swift 5 a legújabb generációs Intel processzorokat vonultatja fel, ami mellé a gigabites teljesítményre képes Intel Wireless-AC 9560 2x2 802.11ac került, a memória tekintetében pedig akár 16GB DDR4 RAM-ot is kaphat, míg az adattárolást egy 1TB-os SSD biztosítja.

Az ujjlenyomat-olvasóval, USB 3.1 Type-A csatlakozókkal, HDMI porttal, SD kártyaolvasóval, valamint Windows 10 operációs rendszerrel szerelt eszköz pontosabb specifikációi egyelőre nem ismertek, mint ahogyan árcédulájáról és megjelenési dátumáról sincsenek még hírek.
4 hozzászólás

technomancer

6 éve, 4 hónapja és 24 napja

Jók ezek a Swiftek, nagyon tetszenek. Nem rossz a hardver sem benne.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 24 napja

Igen jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 4 hónapja és 24 napja

Hu de rohadt szép lett! meglepett smiley

válasz erre

techiii

6 éve, 4 hónapja és 24 napja

Komoly kis dög.

válasz erre