Az 5.3 előtt gyorsan jött egy bugfix az LibreOffice 5.2-höz

2017. január 26.
3.9161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A The Document Foundation elérhetővé tette a LibreOffice 5.2.5-öt, amivel kapcsolatban a legérdekesebb hír, hogy mindezt pár nappal a friss verzió előtt tette meg, de mint kiderült, nem hozott nagy horderejű változásokat.
 

A főverzió tehát maradt az 5.2, de a fejlesztői csapat a visszajelzések miatt úgy vélte, elengedhetetlen egy patch, amelyben a jelentett hibákat javítják, így a LibreOffice 5.3 megjelenését megelőző időszakban is elégedett legyen a tábor.

Akik esetleg ilyenkor a minél újabb és innovatívabb megoldásokat keresik el fognak szomorodni, hiszen a LibreOffice 5.2.5 alig tér el az elődtől, a változások száma nulla, csupán 70 helyen foltoztak hibákat, illetve a meglévő funkciókat csiszolták tovább.

A legérdekesebb pont a már említett közeli időpont, hiszen a LibreOffice 5.3 megjelenési dátum 2017. február 1-je, tehát jövő hét szerda. A közleményben olvasható, hogy akik nem tapasztaltak a használat során furcsaságokat, hibákat, nem ajánlják a frissítés telepítését, nyugodtan megvárhatják az új verziót.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 6 hónapja és 23 napja

Nem értem miért adták ki az 5.3 előtt. Abban már úgysincsenek benne a bugok, nem?

válasz erre