Automatikusan frissülő album funkciót kapott a Google Photos

2018. október 10.
3.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google tegnapi eseményét követően, ahol leleplezték a Slate-et és a Pixel 3-at is, publikálásra került egy a Photos appot érintő frissítés, ami lehetőséget biztosít számunkra, hogy egy megosztott album automatikusan frissüljön.

Ennek a megvalósítása már komplikáltabb, hiszen nem mindegy, mely képek kerülnek be maguktól az adott albumba, ehhez a Google az arcfelismerő algoritmusát használja fel, így a lehetőség korlátozott, egyelőre emberek és állatok a két választható csoport.

Album létrehozásakor megadhatjuk, hogy az automatikusan frissülő mappa legyen, kiválasztva képeket azon személyekről, avagy állatokról, akik portréit szeretnénk ott viszontlátni. Ezek után a szinkronizáció során a szoftver elemzi a képen látottakat, és amennyiben egyezést talál az általunk belőtt paraméterrel, a fotó máris a megfelelő helyre kerül áthelyezésre.
Slate-et és a Pixel 3-at is, publikálásra került egy a Photos appot érintő frissítés, ami lehetőséget biztosít számunkra, hogy egy megosztott album automatikusan frissüljön.'>
2 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 2 napja

Marha nagy feature. röhögő smiley

válasz erre

Santonio

6 éve, 2 napja

Ez az applenél már létezik.

válasz erre