Autógyártó lesz a Xiaomi

2021. március 31.
53.3231
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Teljesen új utakra lép a jövőben a Xiaomi, Lei Jun, a cég elnöke ugyanis bejelentette, hogy egy 10 milliárd dolláros befektetés részeként a gyártó megkezdi útját az autópipar rögös útjain, ami rengeteg izgalmas fejlesztést eredményezhet majd.
 

Különösen abban az esetben, ha a Xiaomi képes lesz tartani kimagasló ár-érték arányú szemléletmódját, amivel az elektromos autók világában újabb gyártó törekedhet arra, hogy minél alacsonyabban tarthassa az árakat, noha egyelőre senki, még talán a gyártó sem tudna konkrétumokat mondani az első modellek kapcsán.

A Xiaomi természetesen nem hagyja maga mögött az eddigi piacokat sem, ezáltal az okostelefonos szegmensen belül is szeretnének újabb szinteket elérni - hiába váltak globálisan már a harmadik legnagyobb gyártóvá -, hiszen az autóiparba való betörés várhatóan csak hosszú évek múlva terem majd számukra gyümölcsöt.
3 hozzászólás

Huginn

2 hete és 6 napja

Minél kevesebb szoftveres dolga lesz az autóiknak, annál jobbak lesznek. Ellenkező esetben majd ez is csak a térképe közepén pakolhat, mint a robotporszívóik, különben eltéved

válasz erre

Fikarc

2 hete és 6 napja

Ejha. Nagyon beindultak minden fronton.

válasz erre

Harder

2 hete és 6 napja

Az igen. Nem biztos h beülnék.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink