Audio-Technica MSR7

2015. február 18.
4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Audio-Technica új távlatokat nyit a nagyfelbontású világban az MSR7-es fejhallgatóval.

Minden zenéért rajongó számára kézzelfoghatóvá válik a tökéletes kényelem és az egyedülálló hangzásvilág az Audio-Technica MSR7-es fejhallgatójával.

A prémium minőségű kidolgozás és az egyedülálló hangzás aranymetszése. Diszkrét, mégis stílusos megjelenésű fejhallgató, mely magában egyesíti a zeneiparban szerzett évtizedes tapasztalatokat, fejlesztéseket, melyekhez a legjobb zenészektől, előadóktól kaptunk segítséget, útmutatást 1962 óta.Használd akár otthon, vagy vidd magaddal bárhová, az MSR7 kényelme verhetetlen. A lágy memóriahabos fülpárnák kellően szorosan ölelik körül a fület, így teszik a viselését biztonságossá és mégis kényelmessé akár hosszabb távon is. Több mint 40 év tapasztalata, fejlesztési eredményei öltenek alakot ebben a fejhallgatóban, melyben nagy hangsúlyt kap az elvárás, hogy egy fejhallgató viselése nem fáraszthat ? ahogyan ezt a stúdióban dolgozók visszajelzéseiből egyértelműen kiolvashattuk. Lényeges ez akkor is, ha az új generációs, nagyfelbontású felvételeinket hallgatjuk útközben, akár már okostelefonon is. A ház kialakítása is egyedi, pontos tükörképét mutatja a fülnek, mely nagymértékben elősegíti az alsó mély tartomány teljes értékű leképzését. A flexibilis kialakítás pedig mindenki számára lehetőséget biztosít rá, hogy megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót.

Ahogyan az elvárható egy ekkora tapasztalattal rendelkező audio gyártótól, az MSR7 magában hordozza mindazokat az újításokat, amelyek szükségesek az új generációs, kiváló minőségű felvételek megszólaltatásához. Ennek fő összetevője a 45mm-es ?True Motion? nagy felbontású meghajtó. Ebben a meghajtóban egyesül az extra könnyű tekercs a precíziós membránnal, ezzel lehetőséget teremtve az elképesztően gyors válaszidőkre anélkül, hogy torzítás lépne fel.A középtartomány kiterjesztése az alsóbb régiók felé tette szükségessé egy valóban innovatív kétrétegű levegőáramlás szabályozás (Dual-layer Air-Control Technology) kifejlesztését: a külső ház anyaga alumínium és magnézium keveréke, mely könnyű és mégis merev, ezzel megakadályozva a nem kívánatos vibrációk kialakulását, hiszen ezek nagyban rontanák a hangzást. Ezen felül a réteges konstrukció (Triple-venting Acoustic Airflow) és a precízen elhelyezett nyílások biztosítják a megfelelően szabályozott légáramlást, ezzel egy kiemelkedően dinamikus hangzásképet létrehozva.

Miközben hallgatod a kedvenc felvételeidet, mindegy, hogy az otthoni Hi-Fi rendszereden, laptopon, vagy hordozható lejátszón, Az MSR7 rendelkezik minden rendszerhez a megfelelő kábellel. Az 1,2m-es kábel a hordozható lejátszókhoz ideális, a szintén ugyanilyen hosszúságú ?iS? kábel, amely vezetékbe integrált mikrofonnal és vezérlővel ellátott, az Android és Apple felhasználók igényeit szolgálja. A bejövő hívások kezelése roppant egyszerű, csak meg kell nyomni a vezérlőgombot, mely fogadja a hívást, miközben a lejátszást megállítja, mindezt anélkül, hogy a készülékhez hozzá kellene érni. A 3 méteres kábel elegendő szabadságot biztosít az otthoni rendszerek kényelmes hallgatásához. Hogy szállítás közben is meg tudjuk óvni a fejhallgatót egy robusztus hordtáskát is adunk minden darabhoz.

Specifikáció:

Meghajtó: 45 mm
Maximális terhelhetőség: 2000 mW
Frekvencia átvitel: 5 - 40 000 Hz
Érzékenység: 100 dB
Impedancia: 35 ohm
Tömeg: 290g
Csatlakozó: Aranyozott 3.5mm-es sztereó mini jack dugó
Kábel: 1.2 m, 3.0m és 1.2m mikrofonnal és vezérléssel okostelefonokhoz
Tartozékok: Puha hordtáska

Az MSR7 megvásárolható 2014 decemberétől partnereinknél 74900 Ft-os áron.

Három színben kapható: ?Fegyverszürke? (MSR7 GM), Fekete (MSR7 BK) és Limitált szériás piros (MSR7 LTD).
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink