Audio problémákat tapasztalnak a Pixel mobilok tulajdonosai

2016. december 21.
3.9751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Néhány nappal ezelőtt Pixel tulajdonosok kezdtek arra panaszkodni, hogy magasabb hangerő mellett egyre nagyobb mértékben kezd el torzítani a hangszóró, ami vélhetően szoftveres hiba.

Egy Reddit felhasználó írta ki magából a történetét, ami mellett egy videóval is demonstrálta az általa észlelt jelenséget. Mint mondta, már négy Pixel mobilon is túl van, mivel mindegyikkel hasonló probléma volt, ez pedig audio probléma.

Többen is hasonló cipőben járnak, egyre többen jelentik a hibát a Google-nél, amelyet október 24-e óta ismernek, de ezidáig még nem fixálták ezt. Mark Buckman (Reddit felhasználó) a többszöri cserét követően is ugyanabba a problémába esett, így úgy vélte, jobb ha a kezébe veszi a hiba megoldását.

Ezt pedig egy másik szoftverben látta, így úgy vélte, hogy mivel a torzítás szoftveres, talán egy másik, custom ROM orvosolhatja azt. Ezek után feloldotta a bootloadert, telepítette a TWRP recovery-t és fel-flash-elt egy másik ROM-ot, és láss csodát, végre teljes értékű lett a Pixel mobilja.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Harder

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem mintha a srácnak jobb lenne a mikrofonja röhögő smiley, végig recseg, torzít a felvétel.

válasz erre

Porthos

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nesze neked prémium mobil.

válasz erre

techiii

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Majd kiadnak rá valamilyen frissítést és kész.

válasz erre