Átlátszó Galaxy S9? Ilyen könnyű megvalósítani!

2018. március 14.
2.2201
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a JerryRigEverything Youtube-csatornát a legtöbben a különféle strapatesztekkel azonosítják, azonban a háttérben álló Zack Nelson a Samsung Galaxy S9-cel ismét bebizonyítja, hogy ez azért nem teljesen igaz, hiszen imád ő bütykölgetni is a telefonokkal.

Ezt mutatta be az általa készített legújabb videón, aminek részeként azt prezentálta, hogy mennyire egyszerű teljesen átlátszóvá varázsolni a Galaxy S9 hátsó üveglapját, mely a közhiedelemmel ellentétben nem egy festett vagy más módon sötétített üveg hanem egy közönséges átlátszó felület, amire belülről egy teljesen általános matricát ragasztottak.

Hogy ezt milyen egyszerű eltávolítani - konkrétan csak le kell szabdalni belülről -, méghozzá néhány további felesleges belső műanyag mellett, azt az alábbi videóban meg is örökítette a bütykölő-guru, így ha kíváncsi vagy az átlátszó Galaxy S9-re, nézd meg az alábbi felvételt.

Kattintás előtt azonban egy nagyon fontos dolog: mielőtt új telefonod szétszedésén gondolkoznál, azt azért nem árt tudnod, hogy egy ilyen beavatkozás azonnali garanciavesztéssel jár.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VDemon

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát ennek semmi értelme és ronda is.

válasz erre

Harder

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

***** jól néz ki! Ja nem.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez egy nagyon alapos és részletes útmutató, csak épp qrva felesleges.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink