Átesett a hivatalos bemutatáson a megújult Galaxy A család

2017. január 02.
3.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Samsung mindjárt egy új eszköz hivatalos bemutatásával kezdte meg a 2017-es esztendőt, hiszen elstartolhat a megújult Galaxy A család értékesítése.

Az eredeti terv a január 5-i dátum volt, de a Samsung meggondolta magát és a Samsung Galaxy A 2017 Edition rajtját előrébb hozta. Az újdonság a főbb íveket tekintve nagyon hasonló külsővel rendelkezik, mint az előd, ennek ellenére apróbb módosításokat találhatunk. Ilyenek például a kicsit kerekebb sarkok, vagy éppen az átdolgozott hangszóró rács. Az okostelefon négy színben lesz vásárolható, melyek a Black Sky, Gold Sand, Blue Mist és a Peach Cloud.

A legnagyobb újdonság, ami talán még a számítási kapacitásért felelős egységek említését is megelőzi az, hogy a megújult A Series megkapta az IP68 szabványt, valamint rendelkezik USB-C csatlakozóval, de nem maradt el az Always On tulajdonság sem.

A belsőt tekintve nézzük a legkisebbtől a legnagyobb felé haladva. Az A3 4,7 colos HD Super Amoled kijelzőt kapott, a nyolcmagos CPU mellé pedig 2GB-nyi RAM és 16GB-nyi ROM került, míg az üzemidőről 2350mAh-es akkumulátor gondoskodik. Az A5 5,2 colja is HD Super Amoled, a SoC itt már 1,9GHz 1,6Ghz helyett, 3GB a memória és 32GB a tárhely, míg az akku 3000mAh-es.

A legnagyobb, A7-es modell tulajdonképpen lehetne A5 Plus, hiszen csak a nagyobb kijelzőben (5,7 col) és az erősebb akkumulátorban (3600mAh) tér el tőle. Az értékesítés 1-2 héten belül kezdődik.
3 hozzászólás

Eltohn

7 éve, 11 hónapja és 4 napja

Mindig is jó széria volt ez, kinézetre nekem még az S-nél is jobban tetszik amúgy.

válasz erre

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 4 napja

Korrekt kis teló lett ez! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 11 hónapja és 4 napja

Minőségi lett nagyon ez az A-széria.

válasz erre