Asus Padfone Mini

2013. december 12.
7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Itt az Asus újabb táblagép-okostelefon öszvére, a Padfone Mini.

Ma hivatalosan is lelepleződött az Asus Padfone Mini.

A 4,3 hüvelykes, qhd felbontású super ips panellal rendelkező képernyő mögé négymagos, 1,4 gigahertzen üzemel Cortex?A7 processzor és 1 gigabájt ram került, a mikro-sd-vel bővíthető memória mérete pedig 16 gigabájt. A készüléken jelenleg Android 4.3 Jelly Bean fut, a 4.4-es frissítés valószínűleg jövőre érkezik.

Az alig 8,7 milliméter vékony, 105 gramm tömegű modellbe 1500 milliamperórás akkumulátort építettek a mérnökök. A hátoldali kamera felbontása 8 megapixel, amivel akár 160 fps sebességű sorozatfelvétel is készíthető. A kétkártyás készülékben megtalálható a Bluetooth 4.0, N-es wifi és a Glonass-támogatással is rendelkező agps is, az nfc viszont nem része a kínálatnak.



Akárcsak a többi Padfone esetében, az igazi érdekességet itt is a dokkoló jelenti. A 7 hüvelykes képernyővel rendelkező egységbe 1280×800 pixel felbontású super ips képernyő került, illetve beépítettek még egy 2200 milliamperórás akkumulátort is.



A Padfone Mini elsőként Kínában, Hongkongban, Oroszországban, Indonéziában és Szingapúrban lesz elérhető, méghozzá fekete, fehér és cseresznyepiros színben. A független modell ára Európában nettó 295 dollár körül alakul.

Forrás: Wikitech, Asus

Kép: Asus
nincs még hozzászólás