Asus: Megjavítjuk, kifizetjük a hibás notebookokat

2015. február 23.
4651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Asus nem mindennapi ajánlattal állt elő, amelynek a célja a cég által gyártott laptopok megbízhatóságának népszerűsítése.

Az Asus termékei már évek óta a megbízhatóságukról ismertek, s hogy a 2015-ös évben megéri ennek a cégnek a termékét választani, arról az Asus különleges ajánlattal gondoskodott.

Amennyiben valaki Szerbiában (vagy az akcióban részt vevő többi országban: Olaszország, Spanyolország, Nagy-Britannia, Csehország, Szlovákia, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Szlovénia) Asus laptopot vásárol, s a termék a vásárlástól számított 8. nap utántól a 365-ig napig meghibásodik, úgy az Asus nemcsak megjavítja a laptopot, hanem a teljes vételárat is visszafizeti (ha a nyolcadik nap előtt hibásodik meg a gép, akkor a garanciát az eladón keresztül kell érvényesíteni).

Az ajánlat 2015. február 16. és december 31. között vásárolt laptopokra érvényes (az akcióban résztvevő termékek listája). A vásárlás napjától számítva a vevőnek 15 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja a terméket awww.asuspromotions.com honlapon, s csatolja a vásárlásról szóló bizonylatot. Ha egy éven belül a laptop meghibásodik, a vevőnek értesítenie kell az Asus szervizközpontját, majd legtöbb 30 nappal a javítás után át kell adnia a pénzvisszatérítés iránti kérelmét. Az Asusnak a kérvény jóváhagyása után 30 nap áll a rendelkezésére, hogy visszafizesse a termék vételárát.

via Magyar Szó Online
nincs még hozzászólás