ASUS lehetőséget ad az Intel Pentium Anniversary Edition CPU túlhajtására

2014. június 30.
2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
Az ASUS bejelentette, hogy a H97, H87, B85 és H81 sorozatú alaplapok képesek az Intel? Pentium? Anniversary Edition (G3258) processzor, a 4.

generációs Intel Core? K (?Haswell?) és az új 4. generációs Intel Core K Series (?Haswell Refresh?) processzorok túlhajtására. A Pentium Anniversary Edition processzor és a ?nem Z? típusú lapkakészletek a legjobb választást jelentik az általános túlhajtáshoz azzal, hogy a remek értéket és a kiemelkedő teljesítményt kombinálják.

Az Intel Pentium Anniversary Edition, valamint a 4. generációs és az új 4. generációs Intel Core K Series processzorok túlhajtási funkciói hagyományosan az Intel Z lapkakészletre korlátozódnak. Az ASUS H97, H87, B85 és H81 sorozatú alaplapokkal a teljesítmény megszállottai mostantól ezeknek a processzoroknak a túlhajthatóságát is kihasználhatják a díjnyertes ASUS UEFI BIOS-szal.

Amikor egy Pentium Anniversary Edition, egy 4. generációs és az új 4. generációs Intel Core K Series processzor bekerül egy ASUS H97, H87, B85 vagy H81 alaplapba, akkor a rendszer automatikusan felméri a CPU túlhajtási potenciálját, és a CPU-érték állítására szolgáló tuningelemek megjelennek az UEFI BIOS-ban.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink