ASUS Bizalom ? kiemelt megbízhatósági program Magyarországon

2015. július 13.
6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az ASUS 2015.

július 13-tól hazánkban is elindítja kiemelt megbízhatósági programját, ami az alap, 2 éves jótállás mellett extra biztonságot és kényelmet biztosít. A programba regisztráló, ASUS notebookot és táblagépet vásárló felhasználók a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén a készülék javításán felül a vételárat is visszakapják.

A programban az ASUS teljes notebookos termékkínálata részt vesz, a belépőszintű modellektől a legmagasabb teljesítményt nyújtó, játékosoknak szánt készülékekig terjed a skála. Az iskolakezdésre készülő családok, diákok számára jó hír, hogy az ASUS Bizalom programba a Transformer Book család 2 az 1-ben modelljei és a ZenPad androidos táblagépek is beletartoznak. A későbbiek folyamán a hazai megjelenéseknek megfelelően bővülhet a programban résztvevő termékek listája.

Az ASUS Bizalom leírása:

Vásároljon egy, a programban résztvevő ASUS notebookot, 2 az 1-ben készüléket vagy ASUS ZenPad tabletet 2015. július 13. és 2015. december 31. között.
Regisztrálja a készüléket a asusbizalom.hu oldalon a vásárlást követő 15 napon belül a vásárlást igazoló számla feltöltésével ? az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10.
Ha a készülékkel kapcsolatban műszaki probléma merülne fel, hívja az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertesse a problémát és kérjen javítást.
Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelheti az ASUS Bizalom programnak köszönhetően.
Nyújtsa be igénylését a asusbizalom.hu oldalon a termék javítását követő 30 napon belül a javítási dokumentumok feltöltésével.
Amennyiben igénylése jogosnak bizonyul, 30 napon belül teljes visszatérítést fog kapni közvetlenül a bankszámlájára, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja.

A Bizalom programban résztvevő notebookokkal, 2 az 1-ben készülékekkel és táblagépekkel az átlagfelhasználók mellett azon szűkebb vásárlói csoportok igényei is kielégíthetők, akik olykor 1-2 kiemelt jellemző ? pl. grafikus teljesítmény, ultramobilitás ? mentén választanak. 
Milyen funkcióra van szüksége?
Melyik ASUS termékcsalád a megfelelő választás?


Notebook
Prémium kialakítású laptop
ASUS ZenBook? sorozat


Multimédiás felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop
ASUS N sorozat


Gamer felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop
ASUS G sorozat


Átlagfelhasználásra szánt laptop
ASUS K, S, X sorozat


Átlagfelhasználásra szánt belépő szintű laptop
ASUS EeeBook


Üzleti felhasználásra kialakított laptop
ASUSPRO B és P sorozat


2 az 1-ben készülék
Átlagos felhasználásra szánt átalakítható laptop és tablet egyben
ASUS Transformer Book sorozat


Prémium kialakítású átalakítható laptop és tablet egyben
ASUS Transformer Book Chi sorozat


Laptop és tablet egyben, 360°-ban kiforgatható kijlezővel
ASUS Transformer Book Flip sorozat


Tablet
Androidos tablet átlagos és multimédiás használatra
ASUS ZenPad? sorozatAz ASUS Bizalom program részleteiről és feltételeiről az www.asusbizalom.hu weboldalon tájékozódhatnak a felhasználók.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink