Arra utasították Elon Muskot, hogy törölje egy 2018-as tweetjét

2021. március 26.
65.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Teslának meg kellett kérnie Elon Musk vezérigazgatót, hogy törölje az egyik tweetjét 2018-ból, amely egy konkrét szervezet ellen irányul, miután csütörtökön döntött a Nemzeti Munkaügyi Kapcsolatok Testülete (NLRB) a kérdéses utasítással kapcsolatosan.

A végzés a Tesla fellebbezésének részeként érkezett a közigazgatási bíró 2019-es ítéletéhez a vállalat és a United Auto Workers szakszervezet közötti évek óta tartó jogi csatában. Az alábbiakban Musk szóban forgó tweetje látható.

Arra utasították Elon Muskot, hogy törölje egy 2018-as tweetjét - 2. kép

A United Auto Workers (UAW) 2018-ban panaszt nyújtott be az NLRB-hez Musk tweetje miatt, amely szerint jogellenesen azzal fenyegetőzik az autógyártó vezérigazgatója, hogy elveszíti elveszik a szervezethez csatlakozó munkavállalók ellátásait.

A fellebbezés számos egyéb utasítást is tartalmaz a Tesla számára. Nevezetesen, a Tesla alkalmazottai engedély nélkül kérhetnek beszélgetést a nemzeti munkaügyi kapcsolatokról szóló törvény által védett médiával. Korábban az alkalmazottaknak a titoktartási megállapodásukban volt olyan pont, amely szerint engedély nélkül nem beszélhetnek a médiával.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Beleszólnak a szabaszájúságába? meglepett smiley Hát ez elég érdekes.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Hát igen, most már nemm nagyfőnök ott...

válasz erre