Archos 79 Xenon, a tábla-telefon

2013. december 18.
7821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Bemutatta legújabb táblagépét az Archos, a 79 Xenon nem csak a saját kategóriájában állja meg a helyét, de még telefonálni is lehet vele.

Egyes vonásaiban az iPad mini-t juttathatja eszünkbe a francia Archos által tervezett, Kínában gyártásra kerülő új táblagép.

A 79 Xenon egyedi 7,85 hüvelyk méretű IPS kijelzője 1024x768 pixeles felbontásban képes megjeleníteni a különféle tartalmakat, köztük a 720p-s HD videókat is. A konfiguráció alapját egy 1,2GHz-es ARM Cortex A7 processzor képezi 1GB memória társaságában, a 8 gigabájtnyi belső tárhely pedig microSD kártyával 64GB-ra bővíthető.

[caption id="attachment_6689" align="aligncenter" width="750"] Impozáns darab[/caption]

A 79 Xenon kínálatában ezen felül USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, GPS és beépitett 3G is helyet kapott. A 0,3MP-es webkamerát kiegészítendő egy 2MP-es hátlapi felvevő segít megőrizni a fontos pillanatokat. Az Archos Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató újdonságának nagy fegyverténye még, hogy telefonálásra is alkalmas, szolgáltatótól függetlenül. A valamikor jövőre érkező táblagép várható ára 200 euró.
nincs még hozzászólás