Arccserélő androidos appot mutatott be a Microsoft

2017. június 06.
2.8111
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft manapság már nem csak egy szoftveres óriás, hiszen kínálatukban egyre több hardverrel találkozhatunk, azonban a mobilos front egy igazi fekete bárány, hiszen se hardveresen, se szoftveresen nem megy nekik a szekér.

Állítólag a színfalak mögött folyik az egész koncepció újraszervezése, addig pedig a konkurens rendszereket és készülékeket látják el egyre több applikációval. Nemrég az androidos felhasználóknak tettek elérhetővé egy jópofa újdonságot, mely Face Swap néven található meg a Google alkalmazásboltjában.

Nézd nagyban ezt a videót!
Nem egy bonyolult megoldásról van szó, szimplán azt tudja, hogy hívják, vagyis más testbe költöztethetjük az arcunkat. Egy szelfi után akár űrhajósok vagy modellek is lehetünk, de a beépített keresőnek hála rengeteg egyéb opció is akad.

Haszna persze nem sok van ennek a kis applikációnak, de azért jópofa végeredmények születhetnek. Az iOS-es tábor sem szomorkodhat nagyon, hiszen a redmondiak ígérete szerint hamarosan az Apple mobiljaira is megérkezik az applikáció.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 14 napja

Ezeknél is pörög ám az innováció ezerrel.

válasz erre

Xefera

1 éve, 14 napja

Milyen Archivments listát vett elő a Microsoft, hogy ilyen apróságokba is ennyi időt, energiát és pénzt öl? - Végül is mi jobb dolguk lehetne azután, hogy amúgy a régmúltban még hasznos Alkalmazásokat felvásárolnak és tönkretesznek? Szegény Photoshop Mágusok, lassan ők is csomagolhatnak.

válasz erre

Harder

1 éve, 14 napja

Te jó isten, mekkora baromságokra fecsérli a fejlesztői kapacitását ez a cég.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink