Áprilisig kell várnunk a Samsung Galaxy S8-ra?

2017. január 06.
3.6781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyelőre még mindig nincsenek hivatalos információk arról, hogy pontosan mikor érkezhet a boltok polcaira a Samsung Galaxy S8, amelyről dél-koreai ipari források nemrégiben azt jelentették, hogy egy kicsit valóban később jöhet, mint azt korábban vártuk.

Ennek megfelelően kiderült, hogy a Samsung nem akar kapkodni - a Note 7-botrány után ez érthető -, így a bejelentés után még hetekig ízlelheti a világ a Galaxy S8-at, annak debütálására ugyanis csak április 18-án kerülhetne sor.

A hír igazáról nyilván nem beszélt még a gyártó, ellenben azt már tudjuk egy ideje, hogy a Samsung Galaxy S8 februárban mutatkozhat majd be a nagyközönség számára, és néhány korábbi pletyka is említette már a tavaszra való tolódás tényét, noha akkor még napra pontos dátum nem állt a rendelkezésünkre.

Érdekesség, hogy Veniamin Geskin nemrégiben bemutatott néhány olyan látványtervet, amelyek elmondása szerint az eddigi készülékek, és az ismert pletykák alapján álltak össze, avagy talán így nézhet majd ki a gyakorlatban a Samsung Galaxy S8. Ti mit szóltok hozzá?

Áprilisig kell várnunk a Samsung Galaxy S8-ra? - 2. kép

5 hozzászólás

csirkee

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem is baj. Nem kell folyton új telókat kiadni, főleg ha az ****.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem lesz rossz fizikai gomb nélkül. mosolygó smiley De kétlem hogy ilyen vékony alsó-felső kávát tudna csinálni a Samsung...

válasz erre

Harder

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Kinézetre nem sok újdonság látható ha bejön ez a concept de mivel nekem a mostani Galaxy is tetszik, így ez is. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem kell sietni, minél később jön annál nagyobbat robbanhat.
Egyébként k.rvajó az a látványterv, pofátlanul minimalista.

válasz erre