Április 25-én érkezik a mobilos Windows Creators Update

2017. április 01.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft már a Windows 10 bemutatásakor is kihangsúlyozta, hogy hosszú távra tervez a rendszerrel és eszük ágában sincs néhány éven belül egy teljesen új operációs rendszert kiadni, amihez a jelek szerint nagyon is tartják magukat.

Persze maga a Windows 10 sincs még készen, bizony vannak még hibák, javítandó bugok és jó néhány új funkciónak is lenne még hely. A jóval korábban beharangozott Windows 10 Creators Update rengeteg új frissítést hoz magával, mely nem csak az asztali változatra, hanem a mobilos megoldásra is igaz.

Az asztali változat hivatalosan április 11-én rajtol, nemrég pedig az is kiderült, hogy a mobilosok mikor frissíthetnek. Azon kevesek, akik Windows 10-es mobilt használnak, április 25-től érik el a frissítést.

A mobilos frissítés kapcsán megjegyezték azért, hogy szolgáltatótól és régiótól függően lehetnek csúszások. Ősszel pedig számíthatunk a Windows 10 Redstone 3-as, még komolyabb frissítésre.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 25 napja

Jó látni hogy nem engedik el ezt a dolgot azért olyan könnyen!

válasz erre

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nagyon kíváncsi vagyok, meddig mennek vissza a telefonokkal. Úgy sejtem csak a 950 utáni telefonokra fog ez érkezni.

válasz erre

kpal

3 éve, 6 hónapja és 25 napja

Na ez jó hír. Várom a 1520-ra . Aztán remélem évege táján már az új csúcs telefont is bemutatják. Ha megtetszik akkor gondolkodás nélkül megveszem.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 6 hónapja és 25 napja

Csodálom a Microsoft kitartását. Komolyan.

válasz erre