Apple Watch-klón, brutál jó áron - íme a Xiaomi első okosórája!

2019. november 05.
6.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismételten alaposan lenyúlta a Xiaomi az Apple egyik termékének koncepcióját, ugyanis megvillantották a Xiaomi Mi Watch névre keresztelt okosórát, ami külsőre egy az egyben egy Apple Watch-klón.

Ugyanakkor nem szabad elmenni szó nélkül amellett, hogy nagyon jó ár-érték aránnyal lőtték be a kütyüt, hiszen 1300 kínai jüant, azaz közel 55 ezer forintot kóstál a megoldás, ami a hardver minőségét elnézve nagyon szuper árazás.

1,78 colos és 410x410 pixeles AMOLED kijelzővel állunk szemben, amelyhez egy 44 mm-es ház tartozik, a készülék szívében pedig egy Snapdragon Wear 3100 ketyeg. Ezenfelül 1 GB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Meglepő, azonban ebbe az árkategóriába még bepréseltek a Bluetooth és NFC mellé 4G/LTE támogatást is, úgyhogy ezen a téren is meglepetés a kütyü. Ezenfelül mikronos és hangszóró is meglapul benne, az aksi pedig akár 36 órát is kibír egy töltéssel. Kínában november 11-én debütál, egyelőre itthoni premierről még nem szól a fáma.
5 hozzászólás

Huginn

4 éve, 10 hónapja és 1 napja

Harmad áron... nem rossz. Így valószínűleg lesz keletje.
S ezért nincs okosórám: "akár 36 órát is kibír egy töltéssel" - Maradok inkább a remek kis Mi Band 4-esemnél, amely épp 27 napja lett töltve és 37%-on áll az akku. mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

4 éve, 10 hónapja és 1 napja

Látszik rajta h Xiaomi.

válasz erre

techiii

4 éve, 10 hónapja és 1 napja

Elég gagyi nem néz ki Apple klónnak.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

Gusztustalan ez a banda.

válasz erre

Levi87

4 éve, 10 hónapja és 2 napja

Fos.

válasz erre