Apple Watch 6, iPad 8, új előfizetéscsomag - íme minden, amit az Apple ma bejelentett!

2020. szeptember 15.
108.9951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Lepörgött az Apple Time Flies névre hallgató eseménye, ami során többnyire a kiszivárgott tartalom köszönt vissza, de még így is sikerült itt-ott meglepetést okozni - most összeszedtünk mindent, amit a cupertinoiak bejelentettek.

Azzal indítottak élből, hogy szerdától, azaz holnaptól elérhető az iOS 14, viszont azt már most érdemes leszögezni, hogy az iPhone-ok nem kerültek elő. Vélhetően majd az elkövetkezendő hetekben számíthatunk az iPhone 12 premierjére, ezen az eventen más termékek kapták meg a rivaldafényt.

Egyértelműen az Apple Watch az, amire a legnagyobb hangsúlyt fektették Tim Cookék, nem véletlenül. Az egyik legnagyobb újdonság, hogy képes most már az okosóra mérni a vér oxigénszintjét, sőt még egy jobb chippel is felruházták a kütyüt. Külsőben szinte totálisan megegyezik az előző két iterációval, viszont szoftveresen mér egy új kezelőfelület fogadja a nagyérdeműt. Ez 160 ezertől terjedhet akár 200 ezer forintig is. Nem mellesleg van egy olcsósított kistestvére is, az Apple Watch SE, ami viszont már gyengébb chipsettel és puritánabb szolgáltatásokkal jön, például nincs EKG vagy véroxigén mérő. Itt 110-130 ezer forintos árcéduláról beszélhetünk.

Apple Watch 6, iPad 8, új előfizetéscsomag - íme minden, amit az Apple ma bejelentett! - 2. kép

Megtörtént a várva várt vérfrissítés az iPad Air esetében is, lévén az Apple prezentálta a közönség számára a 10,9 colos kijelzővel felvértezett modellt, amin a káva, mint olyan, jelentősen vékonyodott - nagyjából mint az iPad Prónál. Integrálták a házon belül fejlesztett A14 Bionic chipsetet, kapott egy jópofa fejlesztést a kamera és a hangrendszer, viszont mivel a készülék java része képernyőből áll, így a Home gombot is ki kellett iktatnia az almás brigádnak. Külsőleg már sokkal inkább hajaz az iPad Próra, ami azt illeti. 240 ezer forint az indulóár, de akár 350 ezer forintig is elmehetünk!



És akkor az iPad 8 se maradjon már ki, ha ennyire benne vagyunk a lendületben - itt A12 Bionic chip került a kasztni alá, amivel az előző iterációhoz mérten 40%-kal jobb CPU-teljesítmény sajtolható ki, illetve akár Apple Pencillel is működik a készülék. Másfelől 10,2 colos kijelzőre kell számítani, valamint dupla akkora grafikai teljesítményre, mint az iPad 7 esetében. 135 ezer forinttól indulhatunk, de akár 225 ezer forintig is felnyomhatjuk az árat az ilyen-olyan extrákkal.

Apple Watch 6, iPad 8, új előfizetéscsomag - íme minden, amit az Apple ma bejelentett! - 3. kép

Bemutatkozott végre a régóta pletykált Apple One előfizetéscsomag is, amiből több variáns is rendelkezésre áll. Van egy 3350 forintos tagság, amivel Apple TV+, Apple Arcade, Apple Music előfizetést kapunk, hovatovább 50 GB felhőtárhellyel is gazdagodunk. A 4450 forintos kiszerelés már egy családi csomag, amivel ráadásul 200 GB tárhelyet kapunk. Van egy prémium előfizetés is, amivel 2 TB-nyi tárhelyet kapunk, azonban ez Magyarországon nem lesz elérhető az őszi premierkor.

Apple Watch 6, iPad 8, új előfizetéscsomag - íme minden, amit az Apple ma bejelentett! - 4. kép

A Fitness+ keretein belül egyébiránt a felhasználók hozzáférhetnek egy katalógusnyi edzős videóhoz, legyen szó akár az iPadünkről, az iPhone-unkról vagy az Apple TV+-unkról. Hetente adnak ki új tartalmat, az edzés közben pedig az Apple Watch-unk adja az infót, hogy miként teljesítünk.
5 hozzászólás

inkognito

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Alig várom, hogy végre frissítsem a 14-re. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Hát nem törték össze magukat. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Így, iPhone nélkül tök fura ez a rendezvény! meglepett smiley iPad Air igen csinos, de szerintem drága lett már. szomorú smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Ezek szerint tényleg csúszni fog az iPhone! meglepett smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Hát ezek közül nekem most semmi... viszont iOS 14 már várós, tölteném. mosolygó smiley

válasz erre