Apple Pay riválison dolgozik a Google - saját bankkártyát készít a keresőóriás!

2020. április 18.
11.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple Pay és úgy en bloc az Apple Card ellen szándékozik fejleszteni a Google, ugyanis a TechCrunch munkatársai tudomást szereztek egy saját bejáratú virtuális és fizikai bankkártyával, mely egy Google-ös apphoz kapcsolódna automatikusan.

Ezen az appon keresztül monitorozhatjuk a vásárlásainkat, ellenőrizhetjük az egyenlegünket, vagy akár zárolhatjuk azt. Jelen pillanatban még nincs arról infó, hogy Magyarországán felütné-e a fejét a szóban forgó megoldás, viszont öröm az ürömben, hogy kiszivárogtatott a TechCrunch egy képet is a rendszerről, amit alant láthattok.

A Google Pay kvázi továbbfejlesztett utódjának szánják, hiszen míg az csak és kizárólag online és peer-to-peer vásárlások során alkalmazható, ráadásul egy hagyományos bankkártyát is hozzá kell csatolni, ám egy Google Pay Card alaposan dobna egyet a használhatósági rátán.

Apple Pay riválison dolgozik a Google - saját bankkártyát készít a keresőóriás! - 2. kép

3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 4 hónapja és 4 napja

Googlenek az utóbbi fejlesztései mind bukók voltak, úgyhogy egész meglepő hogy ilyet mernek csinálni. Ez azért nem egy google plus amit elég lelőni, ha nem megy...

válasz erre

Harder

4 éve, 4 hónapja és 5 napja

Hát sok sikert, de szerintem bukó lesz ez is.

válasz erre

zender

4 éve, 4 hónapja és 5 napja

Applenek se jött be szerintem, nem értem minek...

válasz erre