Antiszemita és homofób megjegyzésekkel vádolják Mel Gibsont, el is vették tőle a következő szerepét

2020. június 24.
4.0961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan megkapja folytatását a Csibefutam című film, viszont a második felvonásban már nem Mel Gibson fogja az eredeti szinkronban megszólaltatni Rocky-t, ugyanis eltávolították a projektből egy friss fejlemény miatt.

Gibsont már korábban egyszer kiutálták Hollywoodból, amikor is antiszemita megjegyzései miatt gyakorlatilag ellehetetlenítették őt, viszont pár éve tárt karokkal fogadta vissza a szakma A fegyvertelen katona miatt. Most itt az újabb balhé, amit a Newsweek közölt meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

Ugyanaz a sztori merült fel a Stranger Things színésznője, Winona Ryder által, mint tíz évvel ezelőtt, amit akkoriban szintén elmondott: egy partin találkoztak Gibsonnal, aki szivarozás közben "oven-dodger"-nek titulálta Rydert, amikor a zsidók jöttek témába, ami annyit tesz: "gázkamra szökevény". Ezenfelül Ryder meleg barátjának tett egy olyan kérdést gúnyos hangnemben, miszerint "Várj, most AIDS-es leszek?", ez a történet pedig most újra felemlegetésre került.

A tegnapi nap folyamán a Twitteren rengetegen Gibson ellehetetlenítését követelték, és úgy fest az eddigi pletykák alapján, hogy a Csibefutam 2 lesz az első film, ami nélkülözi majd a színészt. Gibson egyébként nyilatkozott tömören a váddal kapcsolatban, miszerint Ryder anno, tíz éve is hazudott, és most is.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hete és 2 napja

Nevetséges.

válasz erre

techiii

2 hete és 2 napja

Ha jól emlékszem nem ez az első ilyen megnyilvánulása. De ő legalább nem álszent. Én bírom a palit.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink