Annyira megújult a Youtube, hogy 12 év után még új logót is kapott

2017. augusztus 31.
3.5701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hatalmas változásokat fedezhettek fel azok, akik tegnap délután felkeresték a világ legnagyobb videómegosztójaként megismert Youtube-ot, a kérdéses portál ugyanis teljesen új dizájnt és funkciókat is kapott minden platformon.

Sőt mi több, 12 év után egy új logóval is büszkélkedhet a weboldal, amelyet bizonyára nem agyaltak túl a cég emberei, hiszen mindössze annyi történt, hogy az eddig a Tube feliratot körülölelő piros képernyőforma a szöveg, illetve cégér elejére csúszott, és kapott egy fehér háromszöget, avagy a videólejátszás piktogramját.

Annyira megújult a Youtube, hogy 12 év után még új logót is kapott - 2. kép

A Youtube egyébiránt 12 évvel ezelőtt indult, de mai szemmel egészen kezdetleges volt, hiszen mindössze 320x240 pixeles, 4:3-as képarányú videókat támogatott, miközben ma már a HD és a 4K felbontás is természetes, sőt a 360 fokos felvételek mellett az élő videók is bejöttek a szolgáltatásra, amit nemcsak számítógépen, hanem okostelefonjainkon is élvezhetünk.

Sőt mi több, mostantól teljesen új dizájn társaságában, amit a cég a Google Material Design névvel illetett, és hónapok óta lehet vele ismerkedni, de mostantól már csak ebben a formájában láthatjuk, ergo ne lepődjünk meg, ha hirtelen semmit sem találunk meg. Majd megszokjuk!

Természetesen a weboldalon túl a mobilos applikációk is megkapták az új dizájnelemeket és funkcionalitásban is változtak némiképp.
4 hozzászólás

TEchie

7 éve, 1 hónapja és 21 napja

Elég ronda lett! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 1 hónapja és 21 napja

Néztem is, hogy miért néz ki ilyen rosszul, azt hittem nem töltött be normálisan. röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ideje volt kicsit frissíteni, de ez a logó... röhögő smiley Gáz.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 1 hónapja és 21 napja

A dark mode már nagyon ráfért a videolejátszóra, nem is értem eddig ezt hol dugdosták... wtf smiley

válasz erre