Annyi új Star Wars-filmet és sorozatot jelentett be a Disney, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket

2020. december 11.
34.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pont akkor, amikor azt hihettük volna, hogy a Disney+ most egy jó ideig be fog lassulni, a Mickey Egeres cég intézett egy hatalmas szőnyegbombázást, ugyanis annyi Star Warsos produktumot jelentettek be, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket.

Az ismert Obi-Wan Kenobi sorozaton túl kiderült, hogy Rosario Dawson főszereplésével készül egy élőszereplős Ahsoka Tano széria is, ami a The Mandalorian idején játszódik, sőt mi több, még egy Lando Calrissian sorozat is formálódik. Itt még nem erősítették meg, hogy Donald Glover lesz a főszereplő, de azért leég biztosak lehetünk benne.

Patty Jenkins, a Wonder Woman-filmek rendezője is hozzányúl a Messzi-Messzi Galaxishoz, lévén ő vezényli le a Rogue Squadron mozifilmet, ami majd 2023-ban debütál. Másfelől egy újabb The Mandalorian spin-off is készül, mégpedig a Rangers of the New Republic képében, valamint a Zsivány egyesben látott, Diego Luna által megformált Cassian Andor spin-off sorozata 2022-ben landol a Disney+-on.

Lesz egy animációs rövidfilmekből álló sorozat is 2021-ben, a Star Wars: Visions, valamint A Droid Story címmel rövidfilm készül a két ikonikus karakterről: C-3PO-ról és R2D2-ról. Megerősítették továbbá, hogy Taika Waititi is Star Wars-mozit rendez, és az egyik legizgalmasabb újdonság az a The Acolyte, ami egy thriller (!!!) lesz a sötét oldallal a főszerepben.

A The Mandalorian harmadik szezonjának premierdátumát is konkretizálták, miszerint 2021. decemberében megérkezik, és végül, de nem utolsó sorban: az Obi-Wan Kenobi sorozatban visszatér Hayden Christensen, mint Darth Vader.
5 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Hát akkor ennyit erről. Az SW hivatalosan is ki van nyírva. szomorú smiley

válasz erre

marco

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Hát mit mondjak. Egyik szemem sír, a másik nevet. Nyilván örülök hogy sok SW lesz (főleg ha láthatjuk is őket majd), de ez most így végképp el lesz csépelve. Már a mozis SW hullám is sok volt szerintem, de az az igazi klasszikus misztikus közeg, ami körbe lengte a nagy filmeket, annak most végleg vége.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Ajaj...

válasz erre

Fikarc

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Ahsoka megérdemli a saját sorozatot, végre! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Fú ez a felhozatal baromi jól hangzik! meglepett smiley

válasz erre