Animációs sorozatban tér vissza az Egy rém rendes család

2022. május 14.
17.1201
csirkee profilja, adatai
csirkee
Talán senkinek nem kell bemutatni Al Bundy-t és családját, akik évekig szórakoztattak bennünket, ugyanis a sorozat 11 évadot élt meg, ez alatt a gyerekek is felnőttek, de most ismét visszatérnek az eredeti karakterek egy animációs sorozatban.
 

A Deadline beszámolója szerint a Sony Pictures-nek sikerült meggyőznie az eredeti szereplőket - Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino -, hogy egy animációs sorozat keretében térjenek vissza és kölcsönözzék hangjukat az új karaktereknek.

Az Egy rém rendes család 1987 és 1997 között futott a Foxon, melyet sok kritika ért az évek során, de az emberek imádták és 11 évadot élt meg végül. A Sony-nak már nem ez az első alkalom, hogy megpróbálja újjáéleszteni a sorozatot, 2014-ben próbálkoztak egy spinoff-al, de a projekt végül bukott. Egyelőre nincs pontos megjelenési dátum, hiszen a projekt még csak kezdeti fázisban van.
4 hozzászólás

Levi87

1 hete és 4 napja

Imádtam, kíváncsian várom milyen lesz ez!

válasz erre

betyár

1 hete és 4 napja

Kedveltem a sorozatot, de ebből minek egy animáció?

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 5 napja

Az eredeti rohadt jó volt, a modern család egy nézhetetlen ****, csak remélni merem hogy ez olyan lesz mint az eredeti..

válasz erre

Santonio

1 hete és 5 napja

De imádtam a sorozatot.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink