Androidos okostelefon mindössze 25 ezer forintért? Itt az Archos Access 57!

2018. augusztus 29.
3.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha neked is csak a telefonálás és az internetezés miatt van szükséged egy okostelefonra, ezért pedig nem szeretnél túl nagy árat fizetni, akkor számodra is jó alternatíva lehet az Archos legújabb okostelefonja, mely gyakorlatilag fillérekért kínál erre megfelelő alternatívát.

Az Archos Access 57 ugyanis 80 dolláros árcédulát kapott, ami alig több mint 25 ezer forintot jelent a jelenlegi árfolyamon, és ezért cserébe sem a megjelenés, sem a tudás tekintetében nem vár ránk túl nagy megkülönböztetés egy több százezer forintos eszközhöz mérten - jelentős költői túlzással természetesen.

Olyannyira nem, hogy a telefon bár Android Go operációs rendszert futtat, a hardverek tekintetében azonban egy négymagos, 1,4 GHz-es teljesítményre képes lapka mellé 1GB RAM-ot és 16GB ROM-ot társítottak, méghozzá egy 5,7 hüvelykes, 18:9-es képarányra képes kijelző mellett.

Az októberben érkező készülék többféle változatban is kapható lesz - a legolcsóbb modellben csak 8GB tárhely lesz, és mellőzi a 4G-támogatást -, ellenben mindegyik 2400 mAh-s akkumulátorral, valamint egy 8 megapixeles hátlapi-, és egy 2 megapixeles előlapi kamerával büszkélkedhet.
4 hozzászólás

DarkZer0

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Na ezt azért nem röhögő smiley Anyámnak is Galaxy A3-at vettem, azon eltanulgat röhögő smiley Ideje fejlődnie röhögő smiley

válasz erre

Harder

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Még ennyit sem adnék egy ilyen hitvány ****ért.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ilyen telefont soha, de soha nem vennék.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nem is ér többet. röhögő smiley

válasz erre