Androidos autós egységet mutatott be a Pioneer

2017. május 22.
3.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az autóiparban manapság egyre nagyobb szerephez jut a technológia, mely nem csak a tervezés az és az extra funkciók során jelenik meg, hanem a belső rendszerek kapcsán is, ahol szintén nagy a verseny.

Az Apple és a Google is saját autós megoldást fejlesztett, de a többen építkeznek például a BlackBerry fejlesztéseire. A drágább modellekben sokszor már alapfelszereltségként is ilyen központi egységet kapunk, ugyanakkor a korábbi modellekbe már csak utólag szerelhetjük be az egyébként egyre hasznosabb megoldásokat.

Sokan keresik is a megbízható és jól felszerelt külsős egységeket, melyek piacán a Sony és a Pioneer nagy csatát vív egymással. Nemrég utóbbi mutatta be a AVH-3300NEX, AVH-2330NEX és AVH-2300NEX hármast, melyeken Android Auto rendszer fut.

A vállalat kiemelte, hogy a hangtechnikára is nagyon figyeltek, de persze Bluetooth-on keresztül telefonálhatunk, illetve Spotify támogatást is kapunk a rengeteg Android Auto funkció mellé. Az árak 400 és 600 dollár közé esnek, piacra pedig júliusban kerülnek az egységek.
2 hozzászólás

Harder

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Viszonylag jó áron is van. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Árban nem is olyan vészes ahhoz képest hogy mit kapunk.

válasz erre