Android O-val bukkant fel a Sony újdonsága

2017. július 10.
3.0301
dfp profilja, adatai
dfp
Az őszt ismét egy komoly technológiai rendezvénnyel kezdjük, hiszen szeptember 1 és 6 között kerül megrendezésre az IFA 2017, ahol bizony többek között a Sony is nagyon odatenné magát, hiszen nagy az esély arra, hogy több mobilt is bemutatnak.

Nemrég számoltunk be arról, hogy akár saját tervezésű processzorral is mutathatnak be új mobilt, de azért Snapdragon alapokra építkező megoldásokra is számíthatunk. Ezt támasztja alá a nemrég az Antutu-n felbukkant új készülék, mely minden bizonnyal még csak egy teszt modell.

Android O-val bukkant fel a Sony újdonsága - 2. kép

A Sony G8441 ugyanis mindössze egy 720p-s kijelzővel bukkant fel, miközben alatta 4GB RAM és egy Snapdragon 835-ös SoC dolgozott. Az elől és hátul is 8-8 megapixeles kamera mellett az Android O operációs rendszer hívja fel magára a figyelmet.

Minden bizonnyal a képernyő felbontásán és a kamerán is javít majd a végleges változat, mely talán a vállalat új csúcsmodellje lesz.
4 hozzászólás

RyutheStaR

1 éve, 7 napja

Kétlem, hogy ez lenne a csúcsmodeljük. Egyébként ezzel az összeállítással nekem még tetszik is(telefonban amúgy sincs szükségem FHD vagy 4k felbontásra), csak ott a hiba a gépezetben, hogy tuti kész vagyont fognak ezért is elkérni.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 7 napja

Gondolom a kijelző nem a végleges rajta. Meglepő lenne.

válasz erre

technomancer

1 éve, 7 napja

Kijelző nagyon érdekes egy ilyen hardver mellé!

válasz erre

TEchie

1 éve, 7 napja

Nah, az első fecske.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink