Android 7.1.2-vel érkezett az RaspAnd új verziója

2017. október 24.
3.9551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Arne Exton elérhetővé tette legújabb munkájának a gyümölcsét, a RaspAnd legfrissebb verzióját, amelynek segítségével a Raspberry Pi 3 tulajok futtathatják az Android 7.1.2-es változatát.

Az újdonság a 171019-es build számmal rendelkezik, ráadásul a Raspberry felhasználók közt népszerű RaspAnd operációs rendszert már Windows alól is telepíthetjük, hála a win32 disk imager-nek, és csupán 5GB-nyi tárhelyre van szükség hozzá, így akár egy kisebb SD kártyára is installálható.

Egy 64GB-os memórikártyán akár már particionálhatunk, amelyhez segítséget nyújt a kedvelt Gparted applikáció. Ez pedig jól is fog jönni, ugyanis Arne Exton által előtelepített alkalmazások közt megtaláljuk a Kodi mediacenter új, még alpha stádiumban lévő 18-as variánsát.

A további szoftverek listáján láthatjuk a Mozilla Firefox 56-ot, ami a Google Chrome-ot váltotta, de megtalálható még az Aida 147 hardveres információkat összegyűjtő alkalmazás is, és természetesen mindegyik fent említett megoldás hibátlanul fut az Android 7.1.2 Nougat portolt változatán.
2 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 17 napja

És ez tényleg jól le is játszik mondjuk egy HD filmet? meglepett smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 17 napja

Portolhatnák tabletre.

válasz erre