Android 7.1.1-re frissül a Nokia 6

2017. április 17.
3.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Nokia visszatérésének nagyon sokan örültek, a finn gyártó pedig szerencsére nem baltázta el a dolgot és egy szép kezdő palettát rakott le az asztalra, melyet a Nokia 6 vezet, ami egy remek kis középkategóriás mobil.

A csúcsmobilok érkezőben vannak, manapság azonban már nem csak a hardveres összképet kell néznünk egy készülék vásárlásakor. Az androidos család egyik legnagyobb hibája a szoftveres frissítések késése, hiánya és a támogatás viszonylag rövid időn belüli megszűnése.

Android 7.1.1-re frissül a Nokia 6 - 2. kép

Ezt a vásárlók nagy része nem veszi figyelembe, pedig érdemes azt is megnézni vásárlás előtt, hogy az adott gyártó milyen hamar frissíti készülékeit a legfrissebb verziókra. A Nokia például nemrég elkezdte kiadni az Android 7.1.1-et a Nokia 6-os készülékeire, mely a biztonsági frissítések mellett az energiahatékonyság és az USB driver terén is hozott frissítést.

A finnek tehát ezen a téren is igyekeznek, amit jó látni, hiszen az év második felében érkező csúcsmobilok egyik vonzó pontja lehet, hogy milyen rendszerrel indulnak és milyen hamar frissülhetnek.
5 hozzászólás

inkognito

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ez azért nagy szó.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nagyon próbálják megfogni a vásárlókat, jól csinálják!

válasz erre

Eltohn

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Furcsa hogy ilyen olcsó telefonokkal jöttek vissza, sokan csalódtak benne. Oké hogy frissítgetik amúgy - még.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Korrekt. Eddig jó. Várjuk a folytatást, Nokia! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Igen, ez nálam is nagyon fontos szempont nem is értem azt akinél nem. Mondjuk a Nokia egyenlőre nagyon gyengén muzsikál...

válasz erre