Android 7.1.1 béta frissítés érkezett a OnePlus tulajoknak

2017. március 01.
3.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Nagyszerű hírt hoztuk a OnePlus fanoknak, hiszen a kínai cég kiadta az Android Nougat 7.1.1-es verziójának béta verzióját, igaz ez egyelőre csak egy open béta képfájl, de az információk alapján már csak pár lépés választja el a végleges verziótól.
Advertisement

Sokan már tegnap kész tényként kezelték a 7.1-en alapuló build létezését, de ennek csak annyi igazság alapja volt, hogy azon felhasználóknak volt elérhető ez, akik a HydrogenOS-t használták, míg az OxygenOS felhasználóknak csak ma jelent meg az értesítési sávon az értesítés.

A OnePlus 3 és 3T-re elérhető frissítés az Open Beta 3, amely rengeteg jelentett hibát javít, de emellett tartalmazza a legfrissebb, aktuális biztonsági megoldásokat, valamint tartalmaz pár új tulajdonságot, melyek közül a galériában elérhető új képmanipuláló funkciók mindenképpen szót érdemelnek.

Ezek közt találjuk a vízjelzést, a rács nézetben való lokáció megjelenítést, a csoportos rendezést hónap és év szerint, valamint a médiák rejtését mappa nézetben. Annak ellenére, hogy sok mindent orvosoltak, az újdonságokkal párhuzamosan újabbak is létrejöttek, de a fejlesztők kemény munkája valamint a kapott információk alapján már csak pár lépés, hogy a stabil verzió is kijöjjön.
3 hozzászólás

PixelHero

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

TEchie írta:
Durva hogy a Samsung meg még csak most teríti az előző verziót! röhögő smiley
Így van, életem egyik legjobb kütyüdöntésének tartom, mikor a Note 7-ről lecsúsztam (még szerencse) és akkor mutattam fityiszt örökre a Smasungnak, bár addig sem szerettem, csak a Note szériát, és megrendeltem a OnePlus-t.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyon durva hogy mennyire tolja a OnePlus! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Durva hogy a Samsung meg még csak most teríti az előző verziót! röhögő smiley

válasz erre