Androgeek partnerek, célok, helyzet, fejlesztés

2013. szeptember 03.
6381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Folyamatosan dolgozunk az oldal fejlesztésén és keressük az olyan partnereket akik támogatják az ötleteinket.

Még mindig rengeteg hiányosság van az oldalon, de ahogy időnk engedi ezeket megpróbáljuk eltüntetni.  A fejlesztések egy része lezárult, bár a megjelenésünk még mindig BETA szakaszban van. Természetesen ez változni fog majd az idő során, de addig is szeretném megismertetni az oldalt az ideáltógatokkal.

Minden szerkesztőnk rendelkezni fog egy saját bloggal az oldalon belül. Ide majd a személyes tapasztalatok és észrevételek jönnek. Az évek során észrevettük, hogy az emberek jobban szeretnek személyesebb és nyíltabb bejegyzéseket olvasni, mint hivatalosat. Ezért úgy gondoltuk, hogy 2 részre bontjuk az oldalt. Lesz egy profizmus IT hírek, cikke, leírások oldala, ahol nagyon szigorúan csak hivatalos információk és érdekességek lesznek olvashatóak. És lesz egy lazább, személyesebb oldala, ahol kicsit humorosan, de valósághűen írunk a szakmáról és minden egyébről ami a kategóriába elfér.
Partnerek:
Nem a fő feladatunk a partner keresés, de minden olyan oldallal megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot, ami mögött nem cég vagy vállalkozás áll. Ahogy már sokszor említettük a célunk az, hogy új tehetségeket fedezzünk fel és megadjuk neki azt a lehetőség, amit talán Ő nem tud megadni magának. Mi adunk tárhelyet, szabad írási és szerkesztési lehetőséget, marketing médiába való belekóstolást.

2 fő partnerünket szeretném kiemelni. Az első az Androbit mely már a kezdetek óta támogatott minket, és ide lehetőségük van idővel bejutni a szerkesztőinknek. Az Androbit egy magas színvonalú IT Online Magazin mely beleköp a cégek levesébe, hiszen napról napra népszerűbb. Az oldal mögött az IT szakma szerelmesei állnak és végzik a dolguk mindennap. Nem pénzért vagy ajándékért csinálják, hanem azért mert szeretik.

A második partnerünkkel ma sikerült megállapodásra jutni. A Filmnews nem csak kiváló híreket közöl a filmek szerelmeseinek, de elképesztő sebességgel teszi azt. Ami megjelenik a nagyobb külföldi oldalakon, pár perccel később már olvasható MAGYAR nyelven a Filmnewson. Nem rég akartunk filmekkel foglalkozni, hogy leközöljük a legújabb trailereket, de úgy gondoltuk, hogy sokkal jobb lenne, ha ezt egy olyan profi csinálná mint "Függő" aki a filmek terén elképesztően otthon van.

Az oldal tetején látható Film kategóriára kattintva, az oldal átirányít a Filmnews-ra ahol filmkritikák, trailerek, bemutatók, poszterek és sok más egyéb várja a filmek szerelmeseit.

Továbbá található egy Bluechip banner a cikkek alján. Ezt azért raktuk oda, mert úgy véljük, hogy így felesleges kattintás nélkül lehet tájékozódni a legfrissebb akciókról. Persze ezért sem kapunk semmit és csak szimpla tájékoztatás a célja, nem a reklám. Egy egyszerű AdBlock-al el lehet onnan tüntetni. De azért raktuk oda, mert ott nem zavaró és nincs is útban, amennyiben az ember nyugodtan szeretne olvasni.
Cél:
Bízunk benne, hogy a jövőben több partnerünk is lesz, aki csatlakozik hozzánk és segít a célunk elérésében, hogy egy profi "tehetségkutató" független Hírmagazinná váljunk. Nem kérünk pénzt és nem is adunk senkinek. Itt mindenki azért dolgozik, mert szereti ezt csinálni és szeretné a későbbiekben ezt felhasználni. Az oldalra bárki jelentkezhet, aki tud írni és kedveli az Informatika világát. A jövőben még több kategóriára bomlik majd a jelenlegi kibontakozási lehetőség, és reméljük, hogy minden ember örömét leli abban, hogy egy ilyen is létezik kicsiny országunkban.
Hogy segíthetsz?
Ha tetszik a koncepció vannak módok, hogy segíts nekünk és a partnereinknek. Ahogy már írtuk, nem kapunk fizetést senkitől. Ahogy a partner oldalak sem. Segíteni úgy tudsz nekünk (Androgeek) és a partnereinknek, , hogy olvasol bennünket, lájkolod az aktuális Facebook oldalakat és Google + oldalakra nyomsz egy plusz egyet. Továbbá megosztod a cikkeinket. (A közösségi oldalakat megtalálod a Filmnewson és az Androbiten is.)

Ezzel támogatod a munkák és segítesz abban, hogy a nagyobb oldalak ne keressenek havi több millió forintot, a reklámokkal és csökkenjen a látogatóik száma. Mert nem csak, hogy tele vannak reklámmal, de néha hamis és félrevezető cikkeket adnak ki a kezükből, ami azért elég érdekes és szánalmas. Nyilván nem vesszük fel a versenyt egyikkel sem, de próbálkozni lehet. És nem az országot akarjuk meghódítani, csak egy kisebb erősebb közösséget, aki talán annyi fantáziát lát a dologban mint mi.

Köszönünk mindent és reméljük sok örömet okozunk a jövőben is.

Androgeek csapat.
nincs még hozzászólás