Amerikai tévésorozat készül a Tiszta szívvel című magyar filmből

2020. március 10.
12.7241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2016-os Tiszta szívvel azon újhullámos magyar filmek közé tartozott, amely mert valami újat kipróbálni, hasonlóan, mint mondjuk a Kút, a Hurok, a Liza, a rókatündér, vagy éppenséggel A Viszkis.

Till Attila filmje bár végül anno nem jutott be a legjobb idegennyelvű Oscar-jelöltek listájára, viszont külföldön is nagyot ment, hovatovább felkeltette az ötszörös Emmy-jelölt és háromszoros Golden Globe-jelölt Noah Wyle figyelmét, aki egyébiránt anno a Vészhelyzetben főszerepelt.

Új produkciós cége, a Slippery Moon Productions kapásból kollaborál a Warner Bros TV-vel annak érdekében, hogy egy limitált tévésorozatot készítsenek a Tiszta szívvel-ből - a limitált tévésorozat azt jelenti, hogy nem több szezonra terveznek vele, hanem egy egyszezonos, kerek egész sztorit mesélnek el.

Wyle egyébként csupa nagy szavakkal dobálózott Till Attila rendezése kapcsán, és elviekben nem egy hagyományos amerikai remake-et fogunk látni, hanem sokkal inkább feszegetni, kitolni készül a megismert határokat. A projektet ő maga írja és rendezi, valamint producerként is tevékenykedni fog - írja a Deadline.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

4 éve, 4 hónapja és 23 napja

Na akkor meg kell néznem, mi is ez a film. mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ez menőség! mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nem láttam a filmet, de tény, hogy az utóbbi pár évben picit magára talált a magyar film- és sorozatgyártás, lehet bepótlom, ha már az amcsik is megtalálták. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nem rossz. mosolygó smiley Kevés ilyenről hallani.

válasz erre

inkognito

4 éve, 4 hónapja és 23 napja

Azta. meglepett smiley Mondjuk nem láttam a filmet de ez nem semmi.

válasz erre