Amerikai filmfeldolgozás készül az Attack on Titanből, meg is van a rendező

2018. október 30.
4.3131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kétségtelen, hogy napjaink legigényesebb anime sorozatai közé tartozik az Attack on Titan, ami jelenleg a harmadik szezonjánál jár, és bár a japánok már elkészítették a saját élőszereplős feldolgozásukat belőle, most az amerikaiak is bepróbálkoznak.

Már korábban is szállingóztak pletykák, miszerint a Warner Bros. próbálja megszerezni a jogokat a megfilmesítéshez, azonban a megerősítésig eleddig várnunk kellett, ugyanis a Variety értesülései alapján a vállalatnak sikerült megegyeznie az Attack on Titan kiadójával, a Kodanshaval, hovatovább már meg is van a rendező, aki nem más lesz, mint az AZ rendezője, Andy Muschietti.

A munkálatok megkezdésére még nem tűztek ki konkrét dátumot, viszont mivel Muschietti az AZ folytatásával van jelenleg elfoglalva, így legkorábban az Attack on Titanhez jövő év elején láthat hozzá. Nagyon szeretnénk, hogy jól sikerüljön, és reméljük, hogy mernek egy-két dologban változtatni, hiszen a japán feldolgozás már belebukott abba, hogy egy az egybe megpróbálta lemásolni a frenetikusan jó anime szériát, sajnos nem ugyanabban a minőségben.
3 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Érdekes csapat formálódik köré meglepett smiley , hát majd meglátjuk...

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Woooow! meglepett smiley Na erre kíváncsi leszek!

válasz erre

Porthos

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nagyon jó az alapanyag, jó film lehet!

válasz erre