Amerikában szinte minden második Apple mobil iPhone XR

2019. július 23.
3.8541
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Úgy fest az Apple ötlete, miszerint készítenek egy "olcsó" iPhonet, bejönni látszik, ugyanis egy friss felmérés szerint a nyarat toronymagasan az XR sajátította ki, legalábbis Amerikában és a saját palettájukat tekintve.

Annak, hogy Amerikában verhetetlen az Apple az okostelefon piacon, nulla hírérétke van, ellenben az már egy érdekesebb adat, hogy idén nyáron a legtöbb értékesített iPhone mobil az XR modell volt.

Illetve még most is, hiszen javában tombol a nyár, a CIRP kutatása szerint az iPhone XR 48%-os részesedéssel bír házon belül, ami ugyanazon időszakot tekintve a legmagasabb szám az iPhone 6 2015-ös "tombolása" óta.

A letni ábrán jól látszik, hogy a maradék 52%-on nagyjából egységesen osztoznak a felek, ám ha összehasonlítjuk a tavaliyval, akkor az ottani megoszlás már változatosabb képet mutat.

Amerikában szinte minden második Apple mobil iPhone XR - 2. kép

3 hozzászólás

mateszkusz

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Gólem írta:
Ennyire árérzékenyek lehetnek ők is? Nem hiszem.
Hát árérzékenyek mert az apple mocskosul jó telefon főleg a rendszer miatt, egyszerűen verhetetlen, kár is vitatkozni ezen. De ugyanakkor olyan áron adják amire már nem mindenkinek telik még kint sem és sokan inkább egy szintén magas minőségű androidot vesznek de az XR-el megint van olyan telefon ami versenyképes árban van. Viszont az apple részesedése egyre csökken mert sajnos xr komoly hátrányokkal indul, egy samsung vagy huawei ellen. A nagyobb modellek meg kint is 1000$ felett.vannak.

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ennyire árérzékenyek lehetnek ők is? Nem hiszem.

válasz erre

Hentes

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Egyszerű, jó készülék, fiatalos. Nem csoda hogy szeretik.

válasz erre