Amerikában Satya Nadella lett a kedvenc CEO

2018. december 12.
5.0731
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
2017 novembere és 2018 novembere közt lehetett szavazni az amerikai cégek dolgozóinak, hogy mennyire vannak megelégedve a vállalatuk vezérigazgatójával, az idei versenyt pedig a Microsoft CEO-ja, Satya Nadella nyerte meg a második Craig Menear előtt.

Utóbbit ha valaki nem ismerné, a The Home Depot vezetője, akit a Google részéről már jól ismert Sundar Pichai követ, sokak meglepetésére az Apple vezére, Tim Cook csupán a 12-dik helyet csípte meg, de Elon Musk is alig fért be a top 20-as listába.

Érdekesség, hogy a győztes átlagos pontértéke 82 volt, amihez nagyban hozzájárult a hölgy dolgozók kiemelkedően magas pontozása is, így elmondható, hogy Nadella nem veszi kevésbé komolyan a női munkaerőt mint a férfit.

Ennek ellenére kicsit sem kell meglepődnünk a Microsoft sikerén, ugyanis kiváló évet teljesít most is a redmondi vállalat, jelenleg ugyanis a Bill Gates alapította csapat a legértékesebb a világon, éppen az Apple-t taszították le a képzeletbeli trónról, amihez a vezetés és az Office 365 nyújtotta szolgáltatások is hozzájárultak.

Amerikában Satya Nadella lett a kedvenc CEO - 2. kép

4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

CharlieFirpo

6 hónapja, 3 hete

A General Motorst nő vezeti!

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 3 hete

Nem csodálom, elég jó a híre.

válasz erre

login_password

6 hónapja, 3 hete

Szép kis lista. Biztos kaptak a MS-nél prémiumot ha szavaztak

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink