Amerika egyből tudomást szerzett az indiai rakéta kilövésről

2019. március 31.
4.3221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár nappal ezelőtt India a Shakti-küldetés keretein belül rakétával lőtt ki egy műholdat, aminek kapcsán kapásból megjelentek az aggódó hangok, miszerint akár a későbbiekben a Nemzetközi Űrállomást is veszélybe sodorhatják.

David D. Thompson, a Air Force Space Command alparancsnoka most elmondta, hogy tisztában voltak a kilövéssel, közvetlenül a rajt után értesítették a műholdak üzemeltetőit. Magáról a kilövésről annyi információnk van, hogy körülbelül 300 kilométer magasra repült, azonban Thompson nem osztotta meg a pontos adatot, de annyit elárult a napokban egy szenátusi ülés során, hogy a Nemzetközi Űrállomás nem volt veszélyben a rakéta miatt.

Az űrtörmelék kapcsán is szólt egy-két szót emberünk, miszerint ha több ország állna neki rakétákat tesztelgetni, akkor komoly gondban lennének, azonban az sincs rendben, hogy szándékosan lőnek szét egy műholdat, mert ha egyszer ellepi a törmelék az űrt, akkor onnan nincs visszaút.
rakétával lőtt ki egy műholdat, aminek kapcsán kapásból megjelentek az aggódó hangok, miszerint akár a későbbiekben a Nemzetközi Űrállomást is veszélybe sodorhatják.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja és 4 napja

De mi a tökömért lövöldöznek műholdakra? meglepett smiley

válasz erre

zender

5 éve, 5 hónapja és 4 napja

Csak nem fog most mindenki ebből sportot űzni! röhögő smiley meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 4 napja

DE miért lőtték ki? meglepett smiley Ez miért kellett?

válasz erre

inkognito

5 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ebben igazuk van. Olyan buták tudnak lenni az emberek.

válasz erre