Amber Heard szerint a Warner Bros megnyirbálta Mera szerepét az Aquaman 2-ben

2022. május 17.
47.1441
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Amber Heardnak már 2017-ben is küzdenie kellett azért, hogy a rágalmazások miatt meg tudja tartani Mera szerepét - most pedig az Aquaman 2-ben játszott szerepét alaposan megnyirbálták a készítők a per és a negatív visszhang miatt.
 

Egy hét szünet után folytatódik Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, aminek kapcsán a színésznő több álláspontot is felvázolt, miszerint Depp lejárató kampánya hátravetette a karrierjét. Eddig a Warner Bros. voltaképpen teljes egészében nem távolította el Merát a filmből, hiába a már több, mint 4 milliós petíciónak Amber ellen.

A színésznőt visszahozták a filmbe, de már nem lesz olyan kiemelkedő szerepe, mint ezelőtt. Amber az Igazság Ligája filmet is leginkább ugródeszkaként fogta fel, noha anyagilag nem volt éppen a fogára való a gázsi. Ezt követően azonban megalapozta karakterét az Aquamanben, viszont a legújabb fejlemények alapján úgy tűnik mindössze 10 percet fog szerepelni a több mint 2 órás filmben..

A Warner Bros. nem reagálta le Heard legfrissebb kijelentéseit, de mivel a részletek őket igenis rossz színben tűntetik fel, így várható tőlük minimum egy közlemény a témában. Ezáltal fény derülhet arra is, hogy valóban történtek-e becsmérlő dolgok a filmek kapcsán és ténylegesen Depp-nek is szerepe volt abban, hogy megnyesték az Aquaman 2-ben a szerepét.
4 hozzászólás

Harder

1 hónapja, 2 hete

Ez a nő lassan lehúzhatja magát a klotyón.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 2 hete

Örüljön hogy nem írták ki.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete

Nagyon ****ul fog kijönni a végén ebből a dologból...

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete

Hú de nagyon visszanyalt a fagyi ennél a csajnál.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink