Álruhás autókereskedőnek állt Arnold Schwarzenegger, hogy az elektromos autók mellett kampányoljon

2019. június 27.
4.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre többen azt vallják, hogy az emberek figyelmét rendhagyó akciókkal kell felhívni a környezetszennyezés mértékére, amivel Arnold Schwarzenegger is maximálisan egyetért, ezért is vállalata a felkérést, melyben az elektromos autók mellett kellett kampányolnia.

Méghozzá nem hétköznapi módon, a Terminátor ugyanis álruhába bújt, hogy egy autószalonban megviccelje az embereket, ezáltal a színész folyamatosan gúnyt űzött azokból, akik robbanómotoros autót szerettek volna vásárolni, sőt mi több, rengeteg irónia is látható a felvételen a benzinfaló járművek kárára.

Bár a videó jelentős hányada valóban a viccelődésről szól, Schwarzenegger azonban a végén alaposan kifejti, hogy miért fontos a környezet védelme, és emiatt többek között az, hogy a benzines és dízeles gépjárművek helyett inkább elektromos autót válasszunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Jópofa videó, csak nem megoldás. Az egész rendszert alapból kéne megváltoztatni hogy az emberek ilyen autókat nagyobb tételben vegyenek. Mondjuk kutak is kellenének. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Amíg ilyen áron, ilyen **** teljesítménnyel mennek ezek az autók, addig engem nem lehet meggyőzni.

válasz erre

login_password

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Amerikában ez kell is, ott nehéz rávenni őket h üljenek át elektromosba.

válasz erre